Montage

Roetfilter montage en demontage

Voordat uw roetfilter machinaal gereinigd kan worden, zal deze onder de auto vandaan moeten worden gehaald. Na demontage van het roetfilter wordt deze machinaal gereinigd. Hiervoor gebruiken wij water, temperatuur en speciale reinigingsmiddelen. Na reiniging is het roetfilter net zo schoon als een nieuw exemplaar. Het schone roetfilter wordt vervolgens weer onder de auto gemonteerd. Bij de montage worden indien nodig klemmen en pakkingen ook vervangen.

Roetfilter vervangen? Waarom?

Veel mensen weten niet dat een roetfilter vol of verzadigd kan raken. Dat autobanden slijten en vervangen moeten worden weet echter iedereen. Echter een verstopt roetfilter hoeft niet persé altijd vervangen te worden. Een goed alternatief is het professioneel laten reinigen van het roetfilter.
Maar dit is niet altijd mogelijk. Door bijvoorbeeld versmelting van het oude roetfilter door te lang doorrijden kan deze soms niet meer schoon gemaakt worden. Het roetfilter vervangen is dan de beste optie. Door uw roetfilter bij RoetfilterNederland te laten vervangen bespaart u ook nog eens 50% tot 70% op de aanschaf prijs! Door onze landelijke organisatie kunnen wij groot inkopen en u als klant zo de beste prijs bieden voor het roetfilter vervangen.

Roetfilter vervangen, de stappen

Voorafgaand wordt er altijd een volledige diagnose van de auto uitgevoerd. Zo kunnen wij vaststellen of een roetfilter vervangen nodig is. In veel gevallen kan een reiniging een betere oplossing zijn.

Door een uitvoerige diagnose weet u tevens ook de huidige “gezondheid” van uw motor en overige delen van de auto.
Na de diagnose vindt rapportage plaats aan u. U kunt dan vervolgens in overleg met onze engineer of roetfilter vervangen dient te worden. Wanneer dit het geval is wordt het huidige roetfilter verwijderd en vervangen door een nieuw exemplaar.

Na montage vindt weer een uitvoerige diagnose plaats om zo vast te stellen dat het nieuwe roetfilter goed functioneert. Een vervangen roetfilter wordt dan ondervonden aan enkele tests. Na afronding van deze tests is het roetfilter vervangen traject afgerond en is de auto gereed voor de openbare weg.

Waar kunt u terecht voor roetfilter vervangen?

Om uw roetfilter te laten vervangen kunt u bij onze hoofdvestiging in Marsum (Leeuwarden). Tevens kunt u dagelijks terecht voor een diagnose van uw auto. Dit is nodig om vooraf vast te stellen of het roetfilter vervangen nodig is. Roetfilter vervangen is namelijk zeker niet altijd noodzakelijk of prijstechnisch de meest interessante keuze voor u.

Welke modellen zijn geschikt voor roetfilter vervangen?

Nagenoeg allen diesel auto modellen zijn geschikt voor roetfilter vervangen. Onze engineers zullen u vooraf altijd adviseren voor de beste oplossing voor uw auto. Laat niet zomaar een “after-market” of namaak roetfilter plaatsen onder uw auto. Vaak kan uw auto en autocomputer niet goed overweg met deze namaak modellen.

Waarom RoetfilterNederland voor roetfilter vervangen?

Snelle levering
Door onze jarenlange ervaring en professionele monteurs kunnen wij u de hoogste kwaliteit bieden tegen de beste prijs.

Beste prijs
Wij garanderen de beste prijs kwaliteitsverhouding voor u als garagist en particulier.

Jaren lang ervaring
Door onze vele jaren ervaring op het gebied van roetfilter vervangen en diagnose kunnen wij u naast het vervangen of reinigen van het roetfilter ook een uitstekende diagnose bieden.

0

Roetfilter Montage

Snel en vakkundig uw roetfilter weer als nieuw? Laat uw roetfilter professioneel reinigen!

Prijs vanaf

149,-

Daarom Roetfilter Nederland

 • No Cure, No Pay!
 • Jaren ervaring
 • Excellente service
 • Goedkoper dan vervangen
 • Voordeligste van Nederland
 • Snel geholpen
 • Beter voor het milieu
 • Voor particulieren en bedrijven

Roetfilter service:


  Geintereseerd?

  Neem nu contact op en kijk hoeveel u kunt besparen!

  Neem nu contact op
  RDW Erkend - Handelaars-kentekenplaten
  RDW Erkend - APK lichte voertuigen
  RDW Erkend - Demontage van voertuigen
  Zij gingen u voor!

  Wat onze klanten zeggen

  Google Review Widget
  Geïnteresseerd?

  Neem nu contact op en kijk hoeveel u kunt besparen!

  Roetfilter Reinigen Vervangen Verwijderen
  Werkwijze

  Hoe werkt het?

  Neem telefonisch contact op voor advies op maat en maak vervolgens een afspraak bij één van onze vestigingen. Bel nu 058 - 289 31 48!
  Breng uw auto, u kunt er desgewenst op wachten binnen 2 à 3 uur is uw roetfilter probleem al snel verholpen.
  Na onze behandeling rijd uw auto weer als nieuw en heeft u veel geld bespaard.