Roetfilter verwijderen

Laat u vrijblijvend en kosteloos adviseren over uw roetfilter problemen en kies nooit zomaar voor een roetfilter verwijderen klus van uw auto. Dit kan u duur komen te staan. Wij werken op No Cure, No Pay basis en bieden 100% gegarandeerd een oplossing voor uw auto.

Roetfilter verwijderen, wel of niet doen?

Op uw display knipperen de lampjes, motorstoring en roetfilter. Na een telefoontje met uw dealer krijgt u al snel te horen dat uw roetfilter verstopt is. Oh nee he. Dit gaat geld kosten, is uw eerste gedachte. Gelukkig valt dat mee. U kunt ervoor kiezen uw roetfilter te vervangen voor een nieuwe. Maar waarom niet een roetfilter verwijderen? Een nieuw roetfilter kost al snel € 1.000,- tot € 2.000,-. U denkt, dan maar een roetfilter verwijderen, toch? Hieronder leggen wij u kort de verschillen uit tussen een roetfilter verwijderen, roetfilter vervangen of een roetfilter reinigen. Zo kunt u zelf een weloverwogen keus maken voor de juiste oplossing voor uw auto en portemonnee.

Roetfilter verwijderen en de wet

Uw eerste gedachte is heel logisch, maar wellicht volgt u de nieuwsberichten in de media ook en weet u dat u in de nabije toekomst wel eens een boete kunt krijgen door te rijden zonder roetfilter. Ook zijn er steeds meer auto’s met een verwijderde roetfilter die niet meer door de APK keuring komen door een te hoge fijnstof uitstoot. Het roetfilter is een verplicht onderdeel op uw auto wat bij de wet is vastgelegd om zo een schonere uitstoot te krijgen. Ook in andere Europese landen wordt al steeds strenger gecontroleerd op auto’s met een verwijderd roetfilter. Het is dus een kwestie van tijd dat in Nederland een roetfilter verwijderen strafbaar zal worden. Tevens kan een auto met een verwijderd roetfilter niet meer aan de toelatingseisen voldoen door de te hoge uitstoot waardes en is daardoor bijvoorbeeld ook niet meer verzekerd.

Professioneel een roetfilter verwijderen of reinigen

In plaats van een roetfilter verwijderen, kunt u ook uw roetfilter reinigen. Dit is een stuk voordeliger dan een roetfilter vervangen en een stuk veiliger dan een roetfilter verwijderen. Proline gebruikt hiervoor geavanceerde apparatuur met de nieuwste techniek, met een brandschoon resultaat. Een gereinigd roetfilter voorkomt schade aan de motor en verbruikt ook nog eens minder brandstof. Uw roetfilter is weer als nieuw! Dus een roetfilter reinigen is én voordeliger én beter voor uw auto en het milieu dan een roetfilter verwijderen.

Toch uw roetfilter laten verwijderen? Neem dan contact met ons op voor de beste oplossing en advies.

Roetfilter verwijderen, de stappen

Wanneer u er voor kiest voor verwijderen van uw roetfilter dan dienen er een aantal stappen uitgevoerd te worden. Allereerst een uitvoerige diagnose om te bepalen wat de exacte roetfilter verstoringen zijn. Vaak komt dan ook aan het licht waardoor het roetfilter (versneld)verstopt is geraakt. Hiermee kunnen wij u ook helpen en over adviseren.

Na de diagnose wordt de motor computer softwarematig aangepast zodat deze weet dat de auto straks geen roetfilter meer heeft. Dit is van essentieel belang om de motor goed te laten functioneren.

Na het aanpassen van de computer kan het roetfilter leeg gehaald worden of worden verwijderd.
Na het volledige proces van roetfilter verwijderen is uw auto weer volledig gereset en geschikt voor gebruik.

Roetfilter verwijderen, welke modellen?

Bijna alle diesel auto modellen zijn technisch geschikt voor roetfilter verwijderen. Houd echter wel rekening met de wet en toekomstige wetswijzigingen. Wij zullen u ten alle tijden adviseren voor een roetfilter reinigen proces of om te kiezen voor roetfilter vervangen.
Neem contact met ons op voor een helder en kosteloos advies voor uw auto als u kiest voor een roetfilter verwijderen klus.

0

Roetfilter Roetfilter verwijderen

Snel en vakkundig uw roetfilter weer als nieuw? Laat uw roetfilter professioneel reinigen!

Prijs vanaf

249,-

Daarom Roetfilter Nederland

 • No Cure, No Pay!
 • Jaren ervaring
 • Excellente service
 • Goedkoper dan vervangen
 • Voordeligste van Nederland
 • Snel geholpen
 • Beter voor het milieu
 • Voor particulieren en bedrijven

Roetfilter service:


  Geintereseerd?

  Neem nu contact op en kijk hoeveel u kunt besparen!

  Neem nu contact op
  RDW Erkend - Handelaars-kentekenplaten
  RDW Erkend - APK lichte voertuigen
  RDW Erkend - Demontage van voertuigen
  Zij gingen u voor!

  Wat onze klanten zeggen

  Google Review Widget
  Geïnteresseerd?

  Neem nu contact op en kijk hoeveel u kunt besparen!

  Roetfilter Reinigen Vervangen Verwijderen
  Werkwijze

  Hoe werkt het?

  Neem telefonisch contact op voor advies op maat en maak vervolgens een afspraak bij één van onze vestigingen. Bel nu 058 - 289 31 48!
  Breng uw auto, u kunt er desgewenst op wachten binnen 2 à 3 uur is uw roetfilter probleem al snel verholpen.
  Na onze behandeling rijd uw auto weer als nieuw en heeft u veel geld bespaard.